Publicat de: Alex Tomulescu | 21 septembrie 2007

Sunteti o rusine!

Intre a pierde cu 2-1 in deplasare, de la campioana unei tari cu un fotbal puternic, in grupele champions league si a pierde acasa de la o echipa de descaltati nordici, vai de steaua lor, este o mica mare diferenta…dragi caini, nu continuati sa faceti tara de ras…dupa zecile de episoade petrecute in scurta voastra istorie europeana, tot nu v-ati invatat minte…ca p-acolo nu danseaza arbitrii dupa cum vrea borcea…si ca nu merge cu jucatori cumparati si antrenori mituiti…v-au batut niste pescari de v-au urcat pe garduri…mai acum cativa ani, plangeati de bucurie ca jucati cu manchester si echipa alora era in vacanta…au venit la bucuresti cu echipa de la centrul de copii si juniori, au jucat si doctorii sa magazionerii si ghici ce, tot v-au batut…ca sa nu mai zic de episodu’ de acum vreo 2 ani cand v-au urcat bulgarii pe garduri la sofia (si pe jucatori si pe suporteri)…sau despre umilinta elvetiana de acum 5 ani…sau de…da’ ce rost mai are…concluzia e clara si o stim cu totii…sunteti o rusine!

P.S.: Noi am avut la Praga cu vreo 20 de suporteri mai mult decat ati avut voi aseara la un meci de acasa! Halal echipa, halal suporteri!

Publicitate

Răspunsuri

 1. din moment ce tu vrei sa te duci la teatru (si te-ai scarbit de oier), nu inteleg de ce vb de alta echipa

 2. s-au scos la vanzare abonamente la peluza…daca nu stii, intereseaza-te inainte sa vorbesti…
  si ma intereseaza pentru ca,desi oierul s-a pisat pe voi si pe mandria voastra, nu incetati sa faceti tara de ras…e destul de pertinent pentru tine?

  apropo, parca de anul asta nu s-au mai scos la vanzare abonamente la peluza

  astept un comentariu pertinent din partea ta

 3. s-au scos la vanzare abonamente la peluza…daca nu stii, intereseaza-te inainte sa vorbesti…
  si ma intereseaza pentru ca,desi oierul s-a pisat pe voi si pe mandria voastra, nu incetati sa faceti tara de ras…e destul de pertinent pentru tine?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: