Publicat de: Alex Tomulescu | 17 ianuarie 2008

Pana unde?

Iata cum sta treaba cu tehnologia…chiar abordasem cu alex subiectul asta in week-end cand, la munte fiind, ne verificam mail-urile si vorbeam pe mess de pe telefoane…si eram amandoi curiosi pana unde se va merge…iata o noua bariera daramata…macbook air prezentat de steve jobs:

Publicitate

Răspunsuri

  1. Nu are 3G, nu are CD/DVD, are un singur port USB. E superb, insa pentru un om al muncii nu e foarte practic. In plus, bateria nu poate fi inlocuita decat de cei de la Apple, care iti vor tine laptopul in service cateva zile cu respectiva ocazie. In rest, e frumusel. Numai bun de navigat si de blogarit de pe el.

  2. ce inteatura fina ai incercat tu acolo la faza cu blogaritul…subtil rau,danute…sa o luam pe rand…faza cu 3G-ul este foarte neraspandita la laptopuri asa ca nici macar nu o iau in calcul drept argument contra…celelalte au sens cat de cat…iar asta cu bateria mi se pare cat se poate de jmekera…se mai protejeaza si cei de la apple…si la cum se respecta,nu cred sa o tina atat de mult in service…indraznesc sa spun ca e mai girly,asa…merge?

  3. Si cum te conectezi, daca nu ai noroc de hotspot? Ai hot spot acasa? 3G ai. Apropo, stiai ca nu are port Ethernet? Ups!
    Nu inteleg partea cu protectia bateriei. Daca sunt pe drum (pe tren) si vreau sa ma tina laptopul (Toshiba) un timp dublu, imi iau o baterie de schimb la mine. Sau pot sa-mi montez singur o baterie cu mai multe celule, in doi timpi si trei miscari. La MBA nu pot.
    Si, daca vroiai s-o iei pe rand, trecand peste mistoul despre finetea mea, ai sarit partea cu CD/DVD-ul. Cum, n-o sa ma pot uita la filme pe MBA? De ce? Ce rau am facut? Ah, stai, va trebui sa gasesc un calclator cu DVD si sa „ii vad” DVD-ul wireless – cu conditia ca respectivul calculator sa aiba wi-fi. Sau pot sa cumpar o extensie de DVD, cu care sa imi ocup singurul port USB. Ce aleg?

  4. Inca una si ma duc.
    Anonim, daca chiar cauti un laptop 3G, uite aici unul destept.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: