Publicat de: Alex Tomulescu | 8 septembrie 2008

Tropic thunder

Orice s-ar intampla, oricat de plictisiti ati fi, oricat de putin optiuni ar fi si indiferent cat de ieftin ar fi biletul, a nu cumva, repet, sa nu cumva sa mergeti la filmul asta…este fara indoiala cel mai rpost film pe care l-am vazut in anul asta si unul dintre cele mai proaste ever…imi aduc aminte ca undeva printr-a unspea am mers cu marius la zoolander…o penibilitate jenant de proasta avandu-l in rol principal pe acelasi ben stiller…cu un zambet fals extrem de fortat am mers a doua zi la scoala si am povestit ce caterinca d film am vazut si cat am ras la el…victima de atunci a fost nicu…cand ne-a spus ca a fost la film, ne-a pocnit mila…intre timp am mai crescut…nu mai pot face la fel…pot doar sa promit ca nu mai merg la filme cu ben stiller…am zis asta si atunci, dar m-a inmuiat aparitia lui de niro in comedia cu socrii…da’ acum e pe bune…de ce este un film ratat de-a dreptul?…pentru ca: 1. il are in rol principal pe ben stiller; 2. scenariul este scris de ben stiller; 3. este regizat de ben stiller; 4. este produs de, ati ghicit, ben stiller…no comment!

Acum ce nu inteleg eu?… daca de la jack black ma astept la orice, ca asta oricum face numa’ tampenii, cum se poate ca un actor ca robert downey junior, de exemplu, sa accepte asa o porcarie?…ok, downey junior nu a facut cine stie ce roluri ( de mentionat dintre cele mai recente doar iron man, zodiac – unul dintre cele mai bune filme ale anului 2007, a scanner darkly – un linklater ( unul din regizorii mei preferati ) foarte bun, good night and good luck, film oscarizat) , este doar un actor decent, putin peste medie probabil numai datorita carismei…dar nick nolte, chiar asa prafuit, cum de accepta sa se puna pe afisul unui asemenea film?…sa ii fie chiar atat de foame?…la el nicio enumerare nu si-ar avea sensul…ca sa nu mai zic de tom cruise, a carui cea mai proasta prestatie a fost cea din trilogia misiune imposibila, si aia urmarita totusi de mii de oameni?…un exemplu clasic despre faptul ca distributia nu garanteaza reusita…asa ca mai bine stati acasa 😉

Publicitate

Răspunsuri

  1. sa mor daca te cred pe cuvant,ma duc sa-l vad ,mie mi-a placut Zoolander asa ca nah,o sa scriu si eu de el pe blog imediat dupa ce-l bifez,cred ca azi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: