Publicat de: Alex Tomulescu | 22 octombrie 2008

Pacat de Laca

Aflu cu stupoare ca lacatus a demisionat…si-a strans lucrurile de la stadion si a plecat…e pacat pentru el ca a fost nevoit sa joace cu mainile moarte gen semedo cumparate de patron…dar a facut si el greseli…nici nu stiu daca e bine sau nu…poate vine protasov…macar atat…ca pe altcineva nu vad potrivit…marioneta la cioban…asta e diferenta intre un lingau ca olaroiu si un caracter adevarat…respect lacatus!

Publicitate

Răspunsuri

  1. Eu cred ca si Lacatus a ascultat sfaturile ciobanului. E greu acum pentru un antrenor roman sa stea la Steaua fara sa asculte de Gigi, pentru ca deja s-a obsnuit ciobanu sa faca echipa.

    E foarte bine pentru stelisti ca a plecat Laca. Din punctul meu de vedere era un antrenor mediocru bun pentru o echipa de locurile 6-12. Steaua nu a jucat niciodata spectaculos cu el. In era Lacatus Steaua se chinuia sa bata echipe din zona retrogradarii, sau chiar facea egal.

  2. Si lacatus l-a ascultat pe cioban, nu e niciun dubiu…da’ nu trebuia…nu stiu cum poti sa rezisti acum la steaua cu gigi patron…e pacat…sper sa vina oleg….ala macar nu intelege ce zice gigi si isi vede de treaba lui…si juca steaua pe vrema lui, nenica 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: