Publicat de: Alex Tomulescu | 12 martie 2009

Scrisoare de la un prieten

Daca cumva credeti ca e scrisa la misto, va inselati…cu rosu sunt comentariile mele:

Alex (Tomulescu),

Pentru a merge cu mine in masina te rog sa citesti regulile de mai jos, sa le pui intr-un document Word, sa trimiti o copie semnata si scanata pe e-mail si sa vii cu originalul la imbarcare. Regulile nu se negociaza, daca nu esti de acord cu una sau mai multe reguli esti liber sa mergi cu altcineva. Te rog sa il anunti pe Alex ca sa poata face modificarile necesare.

Regulile sunt:

1. La imbarcare, fiecare pasager, se va plati suma de 15 lei pentru spalat masina la intoarcere. Daca santem 4 suma este de 12 lei.       ( …fiecare pasager virgula se va plati ?!?!…adica cum adica?… si santem sau suntem? )

2. Cheltuielile de transport si stationare dus-intors de vor plati in mod egal intre pasagerii masinii (benzina\taxe autostrada, rovinieta, parcare etc)    ( cheltuielile de stationare dus-intors…bun asa 🙂 …punctul de la sfarsit se subintelege 😉 )

3. Nu ne vom oprii din ora in ora sa mancam deoarece nu poti traii tu fara carne      ( din ciclul copii, astazi avem oprii si traii… din nou, punctul e din oficiu )

4. Nu se fumeaza marihuana in masina       ( aici nu inteleg ce a vrut sa spuna… ;), din nou, punct din parti )

5. Nu se comenteaza in masina                       ( da, in masina la el nu se vorbeste…se asculta radio romantic )

6. Nu ma enervezi in masina. Poti sa faci asta in afara masinii.    ( aplauze…prima propozitie reusita…din sase incercari…procentaj bun la 25 de ani 🙂 )

7. Ma asculti pe mine de cate ori spun eu. Daca zic ca plecam la 7 pai la 7 plecam    ( sa se stie!…pai daca zic ca plecam la 7, pai la 7 plecam… el intarzie de fiecare data 🙂 🙂 )

8. Nu trebuie sa te astepte nimeni doar ca esti tu Tomulescu   ( corect!…punct! )

9. Nu merg undeva cu tine doar ca ai tu chef. Nu vreau sa aud fraza „si eu dau bani la benzina asa ca mergem ….”    ( si daca nu vii tu, eu cum ma descurc?  )

10. Daca 3 din pasageri vor sa mearga undeva anume se merge, fara discutii!    ( No comment! )

11. Nu se barfeste la mine in masina            ( Atunci tu de ce o faci de fiecare data? )

12. Regulile pot suferi modificari la dus dar si la intors.   ( Adica mai pot fi adaugate reguli pana la momentul plecarii sau pe parcurs ? )

13. Mai pot fi adaugate reguli pana la momentul plecarii sau pe parcurs   ( M-am prins, adica regulile pot suferi modificari…e bine de stiut )

Te rog sa le citesti cu MARE atentie!    ( MAAAAARE! )

O zi buna,

In alta dezordine de idei, maine plec 🙂

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: